Tonhalkrém abonettel
Nálunk nagy kedvenc ez a krém, akár tésztával, pirítóssal, vagy abonettel esszük. Ez külön öröm a számomra, hiszen a gyerekeim nem hal rajongók, de azért néha mégis sikerül egy kicsit a szervezetükbe csempészni. Amikor a nagyobbik lányom kicsi volt, annyira imádta ezt a krémet, hogy kb. hatszor lenyalta az abonettről és kérte, hogy kenjem újra, majd végül csak megette az abonettet is hozzá.
Hozzávalók 4 személyre:
- 2 konzerv tonhal (160 g)
- 1 tömlős Medve/Boci sajt
- 2 ek tejföl
- 1/2 citrom leve
- 1 közepes hagyma
- 1/2 tk só
- 1/2 tk bors
Elkészítés:
- Az összes hozzávalót tegyük robotgépbe és dolgozzuk össze alaposan, amíg krémes állagú nem lesz.
- Ennyi az egész, el is készült :) Fogyasszuk abonettel és friss paprikával.
Elkészítési idő: 10 perc
Jó étvágyat! :)
Ha tetszett a bejegyzés lájkolj minket a facebookon is!